14 November 2016

Heeft jouw huid ook zo’n behoefte aan extra comfort deze dagen?

Kom maar op met dat masker! Want dat het effectief is, is zeker….

Met een masker kun je je gezichtshuid eens heerlijk verwennen. Het is dan ook in elk seizoen een echte oppepper voor je huid. Geen luxe dus, maar gewoon noodzakelijk.

Er is keuze uit verschillende soorten maskers. Er zijn maskers met een reinigende, rustgevende of verzachtende, hydraterende en stimulerende werking. Met een masker sluit je de huid tijdelijk af. Zo stimuleer je de bloedsomloop waardoor huidcellen efficiënter van zuurstof worden voorzien en dat resultaat is altijd direct zichtbaar! Een masker werkt zeer goed ondersteunend op je dagelijkse huidverzorging. Je huidbarrière wordt erdoor versterkt waardoor eventuele huidschade meteen wordt herstelt door de intensieve ingrediënten in hoge concentraties.

Als je met regelmaat een masker gebruikt zul je je huidconditie aanzienlijk verbeteren. Bovendien werkt het ook nog eens ontspannend op lichaam en geest!
Tegenwoordig is de inwerktijd van een masker vaak maar 5-7 minuten, en zelfs als je dat té lang vindt duren, is er geen excuus! Wist je dat er tegenwoordig ook maskers bestaan die jouw huid een flinke boost geven terwijl je slaapt? Zonder dat je geliefde ziet dat je er eentje op hebt natuurlijk....Hoe handig is dat! De huid herstelt en wordt gevoed terwijl jij lekker ligt te slapen...betoverend!

Als jij dan ‘s morgens wakker wordt, is jouw huid omhult in een cocon van zachtheid en hydratatie. 

Slapend mooier worden….dat wil jij toch ook?!