25 Februari 2018

Stijlvolle sieraden van Dansk Smykkekunst, nu bij ZUIVER!

Dansk ontwerpt mooie en unieke design stukken, geïnspireerd door de Scandinavische modewereld. Vrouwelijk, simpel en stoer, voor een betaalbare prijs!

ZUIVER heeft de mooiste sieraden speciaal voor jou geselecteerd. De unieke collectie wisselt per seizoen en omvat veel verrassende items met sierlijke lijnen of strakke vormen en zijn daarmee echte eye-catchers! De colliers/kettingen, armbanden, oorbellen en ringen van Dansk bestaan stuk voor stuk uit bijzondere combinaties van materialen. Het basismateriaal van de sieraden is vervaardigd uit koper, wat geplateerd wordt met zilver of goud, rosé goud of hematiet, gecombineerd met elementen van (kalfs)leer, (half)edelsteen en glas.

De handgemaakte sieraden oxideren niet, zijn lood- en nikkelvrij en hebben een optimaal draagcomfort op de huid. Dit zorgt voor een bijzonder sieraad dat er speels en ook stijlvol uitziet. Dansk sieraden vormen een fantastische aanvulling op het ZUIVER concept. Met een sieraad van Dansk onderscheid je jezelf echt!

Bekijk hier een deel van de Dansk collectie: