Acné

Acti Biotic

Probleem
Acne is goed te behandelen. Door verschillende oorzaken kan de huid vet worden of kunnen er puistjes ontstaan. Wanneer een huid teveel talg aanmaakt kan het zijn dat de huid gaat glimmen en de poriën duidelijker zichtbaar zijn, ook is de kans op puistjes groter. Een puistje heeft iedereen wel eens maar het wordt pas echt vervelend als deze puistjes grote ontstekingen worden. Bepaalde bacteriën die zich in de talgklier bevinden zijn hier verantwoordelijk voor. De bacteriën zetten talg namelijk om naar vrije vetzuren en deze zorgen voor een ontsteking. Rond de pubertijd vinden er allerlei veranderingen plaats onder invloed van hormonen. Hormonen hebben invloed op de huid en de talgproductie daarom krijgt bijna iedereen tijdens de pubertijd te maken met puistjes of mee-eters.
Oplossing
De huid heeft een natuurlijk schild, we noemen dit flora, wanneer dit verstoord is krijgen bacteriën en schimmels de kans. ACTI-BIOTIC is ontwikkeld om de gevoelige, vette, gecombineerde of acne huid te behandelen. Door biologische omzetting van zetmeel extract , uitgevoerd door een speciaal enzym , de cyclodextrine – glycosyl – transferase wordt deze werkzame stof verkregen.
Belofte
Na 1 maand gebruik en behandelen zal de huid duidelijk gekalmeerd zijn en ontstekingen minder aanwezig zijn. De poriestructuur verfijnt en de valse teint verdwijnt. De huid komt weer in balans en zal niet meer glimmen. Het is wel noodzakelijk om na de behandelingen in de salon, de thuisverzorging dagelijks te gebruiken.
Persoonlijke verzorging

Deze behandeling heeft een ondersteunende productlijn voor thuis gebruik.

Is Acti Biotic de behandeling voor jou?
Wil je de Acti Biotic producten eens uitproberen? Wil je weten of de Acti Biotic behandeling voor jouw huid de beste keuze is? Zuiver informeert je graag.
Invalid Input
Graag naam invullen
Graag Email invullen
Invalid Input

Acné

Acti Biotic

Acti Biotic2
Acti Biotic1
Acti Biotic3