Probleem
Wanneer je huid is verslapt en niet meer de optimale conditie heeft die het zou moeten hebben, dan is de huid mogelijk slecht doorbloed of is de elasticiteit veelal verdwenen.
Oplossing
Zichtbare en zeer effectieve huidverbetering kan worden verkregen door een massagetechniek die is gericht op het herstelvermogen van de huid. De bindweefselmassage is een intensieve massage die de doorbloeding van de huid activeert, met een stevigere verjongende huid als resultaat. ZUIVER biedt een specifieke intensieve bindweefselmassage aan, namelijk de ´Collagen Booster´. Deze is specifiek gericht op extra activiteit in de onderste huidlagen waardoor de natuurlijke productie van collageen gestimuleerd wordt en de elastine vezels zullen versterken. Het resultaat is een verjongend en verstrakkend effect. Een betere huidconditie en dus onmiddellijk zichtbare huidverbetering!

Collageen is een lichaamseigen stof (eiwit) en een onderdeel van de huid. Het houdt de huid stevig en gezond. Na ons 25e levensjaar zal de productie van collageen jaarlijks gemiddeld 1% verminderen, met als gevolg huidverslapping en veroudering.
Belofte
Belangrijke resultaten van de Collagen Booster bindweefselmassage zijn:
  • De huid wordt gestimuleerd, waardoor rimpels vervagen.
  • De huid verstrakt.
  • De huid wordt effectief gelift.
  • De huid zal haar frisse vitaliteit laten zien.
  • De huid geeft rondom de oogcontouren een ‘open’ effect.
  • De huid versoepeld en de elasticiteit versterkt.
  • De huid krijgt een betere bloedcirculatie, wat de aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen bewerkstelligt.
  • De huid van de neuslippenplooi wordt verzacht.
Behandelmogelijkheden
Een enkele behandeling duurt 45 minuten en geeft onmiddellijke resultaat. Hierdoor is het dan ook uitermate geschikt voor speciale gelegenheden. Voor langdurige huidverbetering en verjonging van het gelaat, hals en decolleté, geeft een behandeling in kuurvorm het allerbeste resultaat. Afhankelijk van de huidbehoefte en huidtype kan de frequentie van de behandelingen variëren van 1 keer tot 2 à 3 keer per week, gedurende een aantal weken. Om het bereikte resultaat te onderhouden is het te adviseren om elke 6 tot 8 weken een enkele behandeling te herhalen.
Is bindweefselmassage de behandeling voor jou?
Wil je weten of een bindweefselmassage behandeling voor jouw huid de beste keuze is? Zuiver informeert je graag.
Invalid Input
Graag naam invullen
Graag Email invullen
Invalid Input

Bindweefsel

Massage (liften & verstevigen)

dreamstimemaximum 30884666
Collagen Booster 3
Logo Collagen Booster b