Disbalans hormonale huidcyclus

Feminity

Probleem
Huidveroudering en preventie. Hormonen hebben we allemaal, maar bij de één zijn ze iets meer in balans als bij de ander. Wanneer je hormonale schommelingen hebt zie je dit terug in de huid. Het kan zijn dat je huid heel vet wordt of juist heel droog of dat je puistjes krijgt. Daarin speelt je leeftijd ook een rol. We zien vaak dat dames rond hun 16de meer last krijgen van puistjes en een glimmende huid.
Oplossing
Feminity is een unieke lijn die is ontstaan uit een onderzoek naar hormooncosmetica en celbiologie. Deze lijn en de producten hebben een tweevoudige werking: Het herstelt het hormonale evenwicht van de huid De producten bevatten Phyto-Age, wat een hormoonachtige werking heeft. Het actieve ingrediënt is een extract van de Cimicifuga Racemosa, ook wel Christoffelkruid genoemd. Deze plant word al honderden jaren gebruikt in de Chinese geneeskunde om hormonale klachten te verminderen. De wortelstok is rijk aan hormoonachtige moleculen die overeen komen met de oestrogeen receptoren.Het beschermt de moedercellen en werkt daardoor preventief anti-age. Survicode is verantwoordelijk voor de bescherming van de levensduur van de stamcellen en is afkomstig uit de Bio-Technologie en heeft een herstellende werking op het Survivine. Dit is een essentieel eiwit wat de veroudering van de stamcellen vertraagd. De feminity is geschikt voor alle dames boven de 20 jaar.
Belofte
Omdat Feminity afgestemd is op de cyclus van de vrouw brengt het de huid weer in balans. De hormonen hebben geen negatief effect meer op de huid omdat deze in de juiste hoeveelheid aanwezig zijn. Niet alleen het hormonen maar ook het vochtgehalte in de huid komt weer in balans. De huid beter beschermt waardoor de huid minder te lijden heeft onder invloeden van binnen en van buitenaf. De huid ziet er fris, stralend en jong uit. Huidveroudering en preventie in optimale balans.
Persoonlijke verzorging

Deze behandeling heeft een ondersteunende productlijn voor thuis gebruik.

Is Feminity de behandeling voor jou?
Wil je de Feminity producten eens uitproberen? Wil je weten of de Feminity behandeling voor jouw huid de beste keuze is? Zuiver informeert je graag.
Invalid Input
Graag naam invullen
Graag Email invullen
Invalid Input

Disbalans hormonale huidcyclus

Feminity

Feminity face
1707800185 2
1707800047