Bindweefsel

Massage (liften & verstevigen)

Droge huid

Hydra Clinic

Probleem
Wanneer je huid droog is heb je een tekort aan vetten, wanneer je huid vochtarm is een tekort aan water. Een droge huid heeft vaak schilfertjes en kan geïrriteerd aanvoelen. Een vocht arme huid heeft vaak droogte lijntjes en craquelé en voelt trekkerig aan. Je kan dus best een droge vocht arme huid hebben maar dus ook een vette vochtarme huid. Een droge huid heeft een lagere weerstand dan een normale huid en is ook vatbaarder voor schadelijke invloeden van buitenaf. Daarom is het belangrijk dat je huid in balans is.
Oplossing
Hydra Clinic is speciaal geschikt voor de droge en/-of vochtarme huid. Het bevat namelijk Lipidure, en Lipidure zorgt ervoor dat wanneer de omgeving vochtrijk is er voldoende vocht wordt opgenomen en wanneer de omgeving vochtarm is (airco) er vocht wordt afgegeven waardoor het hydratatie niveau op peil blijft. Dit noemen we de Flip-Flop techniek. We maken meer aquaporines aan doormiddel van aquafyline, wat eigenlijk wil zeggen dat we meer snelwegen aanmaken in de huid zodat het vocht beter en sneller op locatie komt. Skinrepair Bio is een extract van de katoen distel wat de huid snel kan herstellen. Dit extract wordt in Zwitserland in de brandwonden klinieken gebruikt om brandwonden te genezen. Micro patch werkt als een pleister maar dan zonder de huid af te sluiten. Serine en zeewater extract moleculen gaan tussen de huidlagen in zitten en binden zo vocht in de opperhuid. Op deze manier heb je de hele dag door een gehydrateerde huid zonder trekkerig gevoel.
Belofte
Een huid die in conditie is heeft voldoende vetten en vocht in de huid en dat is precies wat Hydra Clinic herstelt. Je huid zal stralen en minder snel reageren op invloeden van buitenaf. Droogte rimpeltjes zullen verdwijnen net zoals het trekkerige gevoel. De droge huid zal snel herstellen en in balans komen waardoor eventuele schilfertjes of irritaties zullen afnemen. De Hydra Clinic producten en behandeling kunnen als kuur worden gebruikt of preventief.
Persoonlijke verzorging

Deze behandeling heeft een ondersteunende productlijn voor thuis gebruik.

Is Hydra Clinic de behandeling voor jou?
Wil je de Hydra Clinic producten eens uitproberen? Wil je weten of de Hydra Clinic behandeling voor jouw huid de beste keuze is? Zuiver informeert je graag.
Invalid Input
Graag naam invullen
Graag Email invullen
Invalid Input

Droge huid

Hydra Clinic

Hydra Clinic 1
Hydra Clinic 2
Hydra Clinic 3