Gevoelige huid

Sensitive Pro

Probleem
Een gevoelige huid is een huid die teveel prikkels krijgt. Het kan zijn dat de huid pijnlijk aanvoelt of geïrriteerd is. Een gevoelige huid kan zowel droog als vet zijn. Een gevoelige of reactieve huid kan rode vlekken hebben en is vatbaarder voor invloeden van buitenaf. Een gevoelige kwetsbare huid vertoont vaak ook rode gesprongen adertjes op de wangen, dit noemen we couperose. Couperose kan het gevolg zijn van extreme temperatuur schommelingen, genetische zwakke haarvaatjes of het verdunnen van de huid.
Oplossing
Derma Calm is een Neuro cosmetische lijn en werkt op de wisselwerking tussen de huid en het zenuwstelsel. Het remt de boodschappers die verantwoordelijk zijn voor ontstekingen in de huid en vermindert de reactiviteit van de huid en het stimuleert de aanmaak van endorfines. Hierdoor kan het stress niveau in de huid worden verlaagd en de tolerantie drempel worden verhoogd. Derma Calm werkt op 2 unieke manieren:
  • Anti Stress – de prikkel die ontstekingen veroorzaakt blokkeren.
  • Anti Pijn – stimuleert de afscheiding van endorfine.
Het ingrediënt wat afkomstig is uit de bio-technologie is Skinasensyl wat er voor zorgt dat de gevoeligheidsdrempel van de huid verhoogt en de reacties minder worden. Het zorgt ervoor dat CGRP vrijkomt in de huid. CGRP is een peptide die ongemakken in de gevoelige huid vermindert. Ongemakken zoals pijn of irritatie. Ôcaline remt de neurogene ontstekingen in de huid en vermindert roodheden, daarom is de Derma Calm ook te gebruiken voor de gevoelige huid met acne. Phytotonine heeft een verstevigende werking op de haarvaatjes en daarom zal couperose ook verminderen en niet uitbreiden en gaat ontstekingen tegen en kalmeert de gevoelige huid.
Belofte
Sensitive Pro heeft een intensieve, directe werking en brengt de huid weer in balans. Het vermindert rode vlekken,couperose en irritatie. Het herstelt zichtbare kleine vaatjes en versterkt de vaatwanden waardoor couperose minder kans krijgt. De gevoelige huid verandert zichtbaar en door het diepe, kalmerende effect ziet ze er helder en stralend uit.
Persoonlijke verzorging

Deze behandeling heeft een ondersteunende productlijn voor thuis gebruik.

Is Sensitive Pro de behandeling voor jou?
Wil je de Sensitive Pro producten eens uitproberen? Wil je weten of de Sensitive Pro behandeling voor jouw huid de beste keuze is? Zuiver informeert je graag.
Invalid Input
Graag naam invullen
Graag Email invullen
Invalid Input

Gevoelige huid

Sensitive Pro

SensitivePro1
SensitivePro2
SensitivePro3