Huidveroudering 50+

Supreme

Probleem
De huid bevat verschillende hormonen die er voor zorgen dat bepaalde processen worden gestimuleerd in de huid. Wanneer de huid ouder wordt gaan de elastische netwerken achteruit en afbreken. Hierdoor verslapt de huid en de vermindering van proteoglycanen en glucosaminoglycanes zorgen voor verlies van hydratatie in de huid. De huid raakt uit balans doordat de hormonen gaan schommelen. oestrogenen verhogen de dikte van de huid en wanneer er een tekort aan oestrogenen ontstaat zal het collageen afnemen en de huid dunner worden. Ook hebben hormonen invloed op de talgproductie. Het komt vaak voor dat dames rond hun 40ste levensjaar ineens last krijgen van een vette of juist droge huid.
Oplossing
DHEA speelt een belangrijke rol: het controleert en garandeert de werking van de boodschappers in de huid. Hoe meer het DHEA afneemt hoe zwakker de huid wordt. In de producten van Supreme DHE.Age maken we gebruik van Wilde Yam. Dit ingrediƫnt kan de werking van DHEA nabootsen in de huid. Hierdoor herstelt de huid weer en zal de huid weer optimaal functioneren. Hormonen zoals androgenen, oestrogenen en progesteron zijn verantwoordelijk voor bepaalde functies in de huid waaronder de aanmaak van collageen en elastine.
Belofte
Dhea zorgt ervoor dat het vocht en lipiden gehalte op peil komt en versterkt de keratinocyten waardoor deze beter beschermt zijn tegen invloeden van buitenaf. Dankzij deze behandeling en producten herstelt de huid intensief en reactiveert de belangrijkste antiverouderings effecten van DHEA. Daardoor zal de huid beter in balans blijven en helen. DHEA behoudt de structuren van de huid en zorgt voor een egale pigmentatie. Daarnaast beschermt de behandeling voor vrouwen rondom de menopauze ook tegen infecties. De huid wordt vitaler, gladder, soepeler en steviger, het aantal rimpels vermindert.
Persoonlijke verzorging

Deze behandeling heeft een ondersteunende productlijn voor thuis gebruik.

Is Supreme de behandeling voor jou?
Wil je de Supreme producten eens uitproberen? Wil je weten of de Supreme behandeling voor jouw huid de beste keuze is? Zuiver informeert je graag.
Invalid Input
Graag naam invullen
Graag Email invullen
Invalid Input

Huidveroudering 50+

Supreme

Supreme1
Supreme3
Supreme2