Pigmentvlekken

Perfection

Probleem
Pigment vlekken zijn het gevolg van schadelijke straling, hormonen of zijn genetische bepaald. Ze kunnen aanwezig zijn op het hele lichaam maar we zien ze het vaakst op de huid waar zonlicht kan komen, het gezicht, de hals, decolleté en handen. Gelukkig kunnen we pigment vlekken wel verminderen. Het is niet makkelijk maar wel mogelijk.
Oplossing
We willen het probleem aanpakken bij de bron en dat is precies wat Perfection doet. Ons onderzoekslaboratorium heeft een effectieve manier ontdekt om aan het begin van het melanogenese proces. Perfection werkt op drie manieren:
  • Genetische herprogrammering = depigmenterende werking
  • Inactiveren van de tyrosinase
  • Directe werking op de kern
Belofte
Direct na de behandeling heb je al een stralende en frisse teint. Pigmentvlekken zijn een hardnekkig probleem en vergen dus ook een beetje geduld. De pigmenten die nog verstoord zijn moeten namelijk eerst als het ware “uitgroeien”. Pas daarna is het resultaat zichtbaar. De pigmentvlekken worden geleidelijk lichter en het is van belang dat je de huid blijft beschermen met een SunBlock. Wanneer je dit niet zal het resultaat tegenvallen omdat de pigmentcellen dan steeds weer een prikkel krijgen van de zon en het proces steeds weer van voor af aan begint.
Persoonlijke verzorging

Deze behandeling heeft een ondersteunende productlijn voor thuis gebruik.

Is Perfection de behandeling voor jou?
Wil je de Perfection producten eens uitproberen? Wil je weten of de Perfection behandeling voor jouw huid de beste keuze is? Zuiver informeert je graag.
Invalid Input
Graag naam invullen
Graag Email invullen
Invalid Input

Pigmentvlekken

Perfection

Perfection1
Perfection2
Perfection3