Rimpels

SkinjeXion

Probleem
Medisch-cosmetische injecties zijn zeer wijdverbreid in de schoonheidswereld. Het verstrekken van een antwoord op de behoeften van de moderne vrouwen die snelle oplossingen willen voor beschadiging van de huid. Verschillende soorten injecties zijn beschikbaar, de meest bekende zijn: Botulinetoxine Injection (Botox), Hyaluronzuur injecties en Mesotherapie micro-injecties.
Oplossing
Deze behandelingen zijn zeer technisch en behoeven precisie, alleen een specialist kan deze uitvoeren. Vrouwen zijn dus voortdurend op zoek naar veiligere en minder dure alternatieven. Onze research afdeling biedt momenteel een high-performance anti-rimpelbehandeling. Het is de innovatieve combinatie van 3 hi-tech actieve ingrediƫnten die snel inwerken op rimpels.
  • "No Age VXN" antioxidant vertraagt de vorming van rimpels.
  • "BTX" ontspant contracties van de huid en maakt rimpels zo gladder.
  • Hoog moleculair hyaluronzuur vult de rimpels.
Belofte
Door het combineren van deze 3 actieve stoffen uit wetenschappelijke dermo-cosmetica zijn onze laboratoria in staat om een huidbehandeling te creƫren welke een echt alternatief voor medisch-esthetische injecties biedt.
Persoonlijke verzorging

Deze behandeling heeft een ondersteunende productlijn voor thuis gebruik.

Is SkinjeXion de behandeling voor jou?
Wil je de SkinjeXion producten eens uitproberen? Wil je weten of de SkinjeXion behandeling voor jouw huid de beste keuze is? Zuiver informeert je graag.
Invalid Input
Graag naam invullen
Graag Email invullen
Invalid Input

Rimpels

SkinjeXion

SkinjeXion1
SkinjeXion2
SkinjeXion3