Verlies aan vitaliteit

Fresh Caviar

Probleem
Huidveroudering kan allerlei oorzaken hebben. Je kan bijvoorbeeld te lang of te veel in de zon zitten, je huid niet goed reinigen of verzorgen of je wordt gewoon een dagje ouder. Jij kan bijvoorbeeld rond je 40ste rimpeltjes krijgen terwijl je vriendin ze al rond haar 30ste had. Naast dat veel dames last krijgen van een gedehydrateerde huid kan de huid er futloos uit gaan zien door tekort aan bepaalde voedingsstoffen die je huid wel nodig heeft. Het kan ook zijn dat je niet tegen bepaalde ingrediënten kan in cosmetica, en dat dat de reden is dat je nooit een goede crème hebt gebruikt. Het is van belang dat je de huid in een goede conditie krijgt en de basis is hydratatie.
Oplossing
Juist voor dames die de eerste tekenen van huidveroudering gaan zien is Fresh Caviar ontwikkeld. Deze unieke gekoelde verzorgingslijn bevat verse kaviaarcellen en bevat geen parfum of conserverings-middelen. Zelfs de meest gevoelige huid kan met deze producten worden behandelt. Fresh Caviar Excellence in Skincare is niets minder dan een topbehandeling voor je huid met alleen de beste ingrediënten. Het bevat de voedingsstoffen die we nodig hebben. Kaviaar stimuleert de aanmaak van collageen type 1 en 2 en fibronectine. Collageen zorgt ervoor dat de huid elastischer en soepeler wordt en verstevigt de huid. Fibronectine herstelt de huid.
Belofte
Omdat de producten van fresh Caviar het collageen stimuleren ziet de huid er snel weer fris en stevig uit. De product lijn bestaat uit verschillende crèmes zodat je deze aan kan passen aan je huidconditie. De producten herstellen en verstevigen de huid en voelen heerlijk licht en zacht aan op de huid. Speciaal voor de nacht is er ook een nachtbehandeling. Deze crème heeft een rijke voedende werking en wordt ondersteund door een speciaal serum wat onder alle dagcrèmes gebruikt kan worden.
Persoonlijke verzorging

Deze behandeling heeft een ondersteunende productlijn voor thuis gebruik.

Is Fresh Caviar de behandeling voor jou?
Wil je de Fresh Caviar producten eens uitproberen? Wil je weten of de Fresh Caviar behandeling voor jouw huid de beste keuze is? Zuiver informeert je graag.
Invalid Input
Graag naam invullen
Graag Email invullen
Invalid Input

Verlies aan vitaliteit

Fresh Caviar

Caviar-Face-Mask
Fresh Caviar - mask1409
shutterstock 392639557