Vermoeide huid

Meso-Vit

Probleem
Elke huid heeft wel eens een dipje maar het is van belang dat je de huid zo snel mogelijk weer in balans krijgt. Een tekort aan vitamines en mineralen is namelijk schadelijk voor je huid. Vitamines zijn namelijk belangrijke bouwstenen van onze gezondheid.Wanneer er een tekort is aan vitamines in de huid kunnen andere processen niet doen wat ze horen te doen. Bepaalde enzymen en hormonen functioneren namelijk onder invloed van vitamines beter. De huid heeft bepaalde vitamines nodig om te stimuleren, beschermen en te herstellen. Ook de huid die littekens heeft opgelopen door bijvoorbeeld acne kan veel hebben aan een vitamine boost. Eens tekort aan vitamines kan optreden door bijvoorbeeld roken, slechte voeding of een verstoorde balans.
Oplossing
Meso Vit is geïnspireerd door de cosmetische geneeskunde. Het is een Meso-Like behandeling met actieve ingredienten. Belangrijke vitamines zoals A,C en E en phycosaccharide ®, een gehydrolyseerd alginaat met sterk penetrerende eigenschappen. Het heeft de eigenschap om de huid ongevoelig te maken voor bepaalde stoffen en herstelt de huid. Deze werkzame stof is geconcentreerd in Mannuronzuur. Mannuronzuur zorgt ervoor dat nano-moleculen diep kunnen doordringen in de huid en daar verdeeld worden. Meso-Vit stimuleert de celregeneratie, de weefsels worden weer opgebouwd en versterkt. De natuurlijke afweer van de huid wordt verhoogd en de reactiviteit van de huid verminderd. Meso-Vit bevat vitamine A,C en E. Vitamine A heeft een regenererende werking en herstelt de beschadigde huid en heeft een diepe werking op rimpels en littekens. VItamine C heeft een verhelderend effect en heeft een stimulerende en antioxiderende werking. De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd en de cellen worden beschermt tegen beschadiging van UV straling. Vitamine E beschermt tegen agressieve invloeden die celbeschadiging veroorzaken.
Belofte
Omdat de ingrediënten van Meso-Vit perfect samenwerken is het resultaat snel zichtbaar. De actieve ingrediënten hebben een stimulerend effect waardoor de huid gaat stralen. Dankzij het hoge percentage vitaminen zal de huid snel in conditie komen en er gezonder en vitaler uitzien. Dankzij het kalmerende effect zullen ontstekingen, zwellingen en irritatie verminderen en op langere termijn verdwijnen. Meso-Vit kan gebruikt worden na cosmetische ingrepen zoals injecties, operatie of lasertherapie. Meso-Vit kan voor elke leeftijd worden gebruikt en maakt het daardoor een allround huidverbeterende behandeling. Kortom, een perfect alternatief voor mesotherapie.
Persoonlijke verzorging

Deze behandeling heeft een ondersteunende productlijn voor thuis gebruik.

Is Meso-Vit de behandeling voor jou?
Wil je de Meso-Vit producten eens uitproberen? Wil je weten of de Meso-Vit behandeling voor jouw huid de beste keuze is? Zuiver informeert je graag.
Invalid Input
Graag naam invullen
Graag Email invullen
Invalid Input

Vermoeide huid

Meso-Vit

Meso-Vit1
Meso-Vit2
Meso-Vit3