Verslapping gezichtscontouren

Energy lift

Probleem
Een huid die ouder wordt gaat ook verslappen. Het volume wat eerst aanwezig was op de wangen en de junkbeenderen wordt minder en de huid voelt en ziet er minder stevig uit. En de contouren van het gezicht zijn minder duidelijk aanwezig. Dat komt doordat de fibroblasten in een mindere conditie komen. Deze fibroblasten zijn cellen in de lederhuid die verantwoordelijk zijn voor het aanmaken van collageen en elastine vezels. Wanneer je ouder wordt neemt het aantal de fibroblasten af waardoor het ondersteunende weefsel minder dicht wordt en dus gaat verslappen. Dit komt doordat er minder fibroblasten zijn en dus ook minder collageen en elastine vezels.
Oplossing
Energy lift pakt het huidverouderingsproces op verschillende manieren aan. Het heeft een vetafbrekende werking op de onderhuidse vetten van de wangen en de hals. En de producten van Energy Lift hebben een aanspannend effect op de plaatselijk huidverslapping. Het stimuleert de aanmaak van fibroblasten die op hun beurt weer collageen en elastine produceren. Zo ontstaat er een stevigere huidlaag waardoor de huid meer ondersteuning krijgt. Daarnaast bevat Energy Lift ook hyaluronzuur wat de eigenschap heeft om veel water vast te houden. het werkt als een spons die water opzuigt en daardoor opvult. Daardoor vult het direct de rimpels op en zit de huid er fijner, strakker en stralender uit en wordt de huid meteen gehydrateerd.
Belofte
Natuurlijk ga je niet van 44 naar 34, maar je huidconditie wel! Na 42 dagen is je huidstructuur terug in conditie zoals het 10 jaar geleden was. De elasticiteit van de huid verhoogt met 28% en ongewenste vetten in het gezicht nemen af en de stevigheid komt terug. Voorhoofdrimpels en kraaienpootjes verminderen meteen en de gezichtscontouren krijgen opnieuw vorm.
Persoonlijke verzorging

Deze behandeling heeft een ondersteunende productlijn voor thuis gebruik.

Is Energy lift de behandeling voor jou?
Wil je de Energy lift producten eens uitproberen? Wil je weten of de Energy lift behandeling voor jouw huid de beste keuze is? Zuiver informeert je graag.
Invalid Input
Graag naam invullen
Graag Email invullen
Invalid Input

Verslapping gezichtscontouren

Energy lift

Energy Lift
EnergyLift - newFace XXXLarge