Wees welkom
Ervaar persoonlijke aandacht voor jouw huid. Zuiver huidinstituut is een modern en geavanceerd instituut, kleinschalig en professioneel. Het basisprincipe van ZUIVER is ontwikkeld om de huid te verzorgen, te beschermen, te herstellen en te verbeteren.
 • Onze locatie

  Onze locatie

  Zuiver Huidinstituut is gevestigd in een oud winkelpand, op de begane grond, rustig gelegen midden in de Dorpsstraat van Oosterhout (Gld). Zuiver is een luxueuze, sfeervolle en trendy salon, welke zich kenmerkt door haar vakkennis en professionaliteit. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
 • Persoonlijke aandacht

  Persoonlijke aandacht

  Om jou volledig aandacht te kunnen geven werkt ZUIVER volgens afspraak.
 • Zuiver huidinstituut biedt een uitgebreid programma van behandelingen, speciaal afgestemd op de behoefte en conditie van de huid. Naast ontspannende en verzorgende behandelingen kun je ook therapeutische en huidverbeterende behandelingen ondergaan.
  De effectieve behandelingen van Ericson Laboratoire maken het mogelijk om huidproblemen te verhelpen en huidverbetering te realiseren. De gebruikte cellulaire therapie is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke innovaties.
  Lees verder
 • Hoogwaardige cosmetica producten

  Hoogwaardige cosmetica producten

  Ericson laboratoire slaat een brug tussen cosmetische chirurgie en beauty therapie. De door professor Ericson ontwikkelde Multi Therapie is medisch wetenschappelijk onderbouwd en is gebaseerd op ultra moderne hightech producten in combinatie met doelgerichte ondersteunende therapieën. Veel ingrediënten zijn direct afkomstig uit het medische veld, zo blijft Ericson trouw aan haar oorsprong.
  Professor Ericson, specialist op het gebied van ouderdomsproblemen en een eminent bioloog, leerling van Nobelprijswinnaar Alexis Carrel, was èèn van de eerste wetenschappers in Frankrijk die bij huidbehandelingen gebruik maakte van hoogwaardige celtherapie.
 • Microdermabrasie is een zeer verfijnde methode waarbij op een veilige wijze een dunne laag huidcellen van de opperhuid wordt verwijderd door middel van een stroom fijne kristallen.
  De onderliggende mooie jonge huidcellen komen hierdoor aan het oppervlak te liggen en geven de huid een gezonde glans, een zijdeachtig gevoel en een verjongde uitstraling. De huid zal beter in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen. Microdermabrasie kan worden toegepast op huidverbetering en is ook zeer geschikt voor veel verschillende huidproblemen waaronder (acne) littekens, pigmentvlekken, huidveroudering, fijne lijntjes en rimpels.
  Lees verder
 • Visagie

  Visagie

  Met de juiste visagie wordt het mooiste van jezelf geaccentueerd en naar voren gebracht. Het levert daardoor een positieve bijdrage aan het totaalbeeld en vergroot het zelfvertrouwen.Zuiver verzorgt professionele visagie voor bijzondere momenten.
 • Orthomoleculaire voedingsadviezen

  Orthomoleculaire voedingsadviezen

  ZUIVER adviseert voeding en voedingssupplementen ter bevordering van de gezondheid.
  De orthomoleculaire geneeskunde en voedingsleer zijn de basis van waaruit ZUIVER werkt en is erop gericht de gezondheid en de schoonheid te bevorderen met voeding en voedingssupplementen. Voor het optimaal functioneren van het lichaam is het van essentieel belang de nodige en nuttige voedingsstoffen binnen te krijgen en de schadelijke stoffen zoveel mogelijk te vermijden. Klachten zoals huidaandoeningen, allergieën, gewrichtsklachten, overgangsklachten, darmproblemen en vermoeidheid vinden regelmatig hun oorsprong in een tekort aan o.a vitaminen, mineralen, essentiële vetzuren en andere voedingsstoffen. Met de orthomoleculaire geneeskunde en voedingsleer worden deze tekorten en hun oorzaak onderzocht waarna een passend advies wordt gegeven om de balans te kunnen herstellen.
  ZUIVER werkt samen Solgar Vitamins om deze adviezen te ondersteunen.
 • In 1971 werd door de familie Storm begonnen met de productie van (zilveren) sieraden. De tweede generatie, Christian en Marlene Storm heeft zich gericht op “Danish Design” en hun sieraden worden inmiddels verkocht in 11 landen met 1500 verkooppunten. Zij geloven in het idee, ‘dat alle vrouwen de kans mogen krijgen om een uniek ontwerp te dragen voor een betaalbare prijs’. De inspiratie hiervoor, komt voornamelijk uit de Scandinavische modewereld. Deens design voor een betaalbare prijs!
  ZUIVER heeft de mooiste items voor jou geselecteerd van dit bijzondere Deense merk. Mooie design stukken, typisch herkenbaar DANSK, en voor elke leeftijd draagbaar. Met een sieraad van DANSK onderscheid je jezelf echt!
  Lees verder